Informace pro potravinové alergiky - Solařová, Veronika; Petrů, Vít; Šilar, Martin; Fuchs, Martin (Alergocentrum, 2015)
Informační brožura o potravinových alergiích. Obsahuje nejdůležitější informace pro potravinové alergiky a jejich rodiny.
Keywords: Child; označování potravin; Food Hypersensitivity; potravinová alergie; Anaphylaxis; Menu Planning; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; alergologie a imunologie; jídelníček; Epinephrine; anafylaxe; dítě; adrenalin; Allergens; alergeny; Food Labeling