Poruchy osobnosti a vztahová vazba u patologických hráčů - Maierová, Eva (Univerzita Palackého v Olomouci, 2015)
Monografie se zaměřuje zejména na psychologický aspekt samotných hráčů, tj. popis struktury osobnosti léčených patologických hráčů na základě koncepce interakcí systémů osobnosti J. Kuhla a též z pohledu modelu osobnosti podle C. R. Cloningera.
Monografie
Keywords: Behavior and Behavior Mechanisms; sociální psychologie; hráčství; Gambling; chování a mechanismy chování; Psychology, Social; Personality Disorders; Object Attachment; výzkum; připoutání k objektu; psychiatrie; poruchy osobnosti; Research