Proč cítím to, co ty : intuitivní komunikace a tajemství zrcadlových neuronů - Bauer, Joachim; Michňová, Iva (Grada Publishing, 2016)
Proč dovedeme intuitivně chápat a cítit, co cítí ostatní? Proč je nám někdo ihned sympatický a někdo ne? První kniha o zrcadlových neuronech, které byly objeveny teprve nedávno a jsou základem našeho EQ, čtivě vysvětluje, jak fungují a co z nich plyne pro výchovu, učení, lásku i běžnou komunikaci.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; emoce; interpersonální vztahy; Psychophysiology; Neurons; Interpersonal Relations; intuice; psychofyziologie; komunikace; Neurobiology; Emotions; Communication; Intuition; neurobiologie; neurony