Pedagogická podpora nemocného dítěte - Dlouhá, Jana; Dlouhý, Martin (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2015)
Kniha se zabývá poskytovateli sociální opory dětí, které jsou hospitalizovány v nemocnici. Jde zejména o úlohu rodičů, pedagogů ze škol při nemocnici či herního specialisty.
Keywords: dítě hospitalizované; Hospital Departments; Parent-Child Relations; výzkum; Education; vztahy mezi rodiči a dětmi; Child, Hospitalized; výchova a vzdělávání; nemocniční oddělení; Play Therapy; pedagogika; sociální opora; terapie hrou; Research; Social Support