Funkčnost rodiny ve vztahu k úrazům dětí - Průchová, Dominika; Velemínský, Miloš; Lavičková, Michaela; Vitošová, Andrea; Stránský, Pravoslav (Triton, 2012)
Studie zaměřená na funkčnost rodiny ve vztahu ke vzniku úrazu u dítěte.
Keywords: sociologie; Czech Republic; Family Relations; traumatologie; socioekonomické faktory; rodinné vztahy; pediatrie; dítě; Socioeconomic Factors; prevence úrazů; Child; Česká republika; Accident Prevention