Organizace neziskového sektoru : základy ekonomiky, teorie a řízení - Rektořík, Jaroslav (Ekopress, 2007)
V porovnání s jinými publikacemi, které jsou na knižním trhu v České republice k dostání, a které se ve velké většině týkají jen problematiky nevládních (nestátních) neziskových organizací, se předložený text věnuje problematice všech neziskových organizací, tedy jak nevládních, tak i těch, které působí v rámci veřejného sektoru, veřejné správy. Důvodem je skutečnost, že tyto organizace se nacházejí v neziskovém sektoru národního hospodářství, působí na neziskových principech a jsou vzájemně propojeny specifickými vztahy.
Keywords: Decision Making, Organizational; Česká republika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Czech Republic; Organizations, Nonprofit; neziskové organizace; organizace a řízení; rozhodování organizační; Organization and Administration