Dějiny ekonomického myšlení - Holman, Robert (C.H. Beck, 2001)
Autor touto knihou hájí myšlenku, že nelze pochopit ekonomii bez pochopení její historie. Obsahuje porovnání historického a teoretického přístupu, zhodnotit jejich přínosy i nedostatky. Publikace je svou univerzálností vhodná jak pro širokou ekonomickou veřejnost, tak pro studenty ekonomických škol, kteří se hlouběji zajímají o tuto problematiku.
Beckovy ekonomické učebnice
Keywords: Economics; Social Sciences; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; ekonomika; sociální vědy