Kaspar vertreibt die falschen Freunde : aus "Jugendrotkreutz" 1932 (Okt) - Danilowatz, Josef (nakladatel není známý, 1932)
Výstřižek z časopisu - Kašpar vyhání falešné kamarády.
Keywords: sociologické faktory; Sociological Factors; sociologie; Germany; Německo