Die Schul ist aus : aus dem Sammelwerk "Jugendland" - Rieth, Paul (nakladatel není známý, 1900)
Škola je venku - dva andělé pomáhají postižené školačce o berlích.
Keywords: postižené děti; Children with Disabilities; zdravotně postižení