Čaje a přírodní léčivé prostředky : z bylin a klášterů - Paolini, Adriana; Pavesi, Marco; Jacková, Andrea (CPress, 2015)
V knize naleznete seznam bylin a rostlin s upřesněním místa výskytu, období sběru a léčivých vlastností. Seznámíte se s příznaky nemocí, které můžete léčit bylinami. Ke každému příznaku je uveden recept na přípravky, které mohou daný příznak vyřešit. Užitečný vám bude kalendář rozdělující byliny podle ročního období sběru.
Keywords: Phytotherapy; Complementary Therapies; fytoterapie; Plants, Medicinal; komplementární terapie; alternativní lékařství; léčivé rostliny; botanika