Young-Plan : ("Kladderadatsch") - Johnson, Arthur (nakladatel není známý, 1900)
Mladý plán
Keywords: socioekonomické faktory; politologie, politika, zdravotní politika; Germany; Politics; Německo; sociologie; Socioeconomic Factors; politika