Aegypten: Statue des Priestefürsten Gudea von Lagasch : aus dem Verlag von E. A. Seemann Leipzig (nakladatel není známý, 1900)
Socha kněze prince Gudea z Lagash (Lagaš byl sumerský městský stát v jižní Mezopotámii)
Keywords: Mezopotámie; humanitní vědy a umění; Sculpture; History, Ancient; Mesopotamia; sochařství; dějiny starověku