Základy neuroanatomie a nervových drah - I - Dubový, Petr; Jančálek, Radim (Masarykova univerzita, 2014)
Základní informace o struktuře a funkci nervové soustavy získávají studenti medicíny naší fakulty postupně ve dvou etapách, ve třetím semestru základního kurzu anatomie a v následujícím semestru v rámci integrované výuky neurověd. V předkládaném učebním textu je studentům medicíny podán přehledný výklad základního strukturálního uspořádání nervové soustavy, který je nezbytný k pochopení její funkce.
Keywords: nervové dráhy; centrální nervový systém; anatomie; neurologie; Central Nervous System; Neural Pathways