Karolinum statek národní - Domin, Karel; Vojtíšek, Václav; Hutter, Josef (Univerzita Karlova, 1934)
Obsáhlá reprezentační publikace přibližuje a vyzdvihuje význam památného Karolina, symbolu celé Univerzity Karlovy, pro naše kulturní a národní dějiny.
Keywords: pedagogika; Universities; univerzity