Neonatologie - Straňák, Zbyněk; Janota, Jan (Mladá fronta, 2015)
Kolektivní monografie poskytuje ucelené informace o příčinách, symptomech a léčbě nejzávažnějších a nejčastějších patologických stavů v neonatologii.
Aeskulap
Keywords: neonatologie; nemoci novorozenců; perinatální péče; klinické laboratorní techniky; Neonatology; Clinical Laboratory Techniques; Perinatal Care; Infant, Newborn, Diseases; perinatologie a neonatologie