Karikierte Köpfe IX - Leonardo; Hollar, Václav (nakladatel není známý, 1900)
Studie hlavy - rytina podle předlohy Leonarda da Vinci
Keywords: malířství; hlava; Head; humanitní vědy a umění; lékařství; Paintings