Karikierte Köpfe VI - Leonardo; Hollar, Václav (nakladatel není známý, 1900)
Karikatury dvou hlav - rytina podle předlohy Leonarda da Vinci
Keywords: lékařství; Head; malířství; humanitní vědy a umění; hlava; Paintings