Fürst C. Schwarzenberg : Feld-Marschall der k. k. Österreichischen Armen - Wachsmann, Anton (nakladatel není známý, 1900)
Polní maršál Karel I. Filip ze Schwarzenbergu (1771-1820)
Keywords: politika; Politics; významné osobnosti; Famous Persons; politologie, politika, zdravotní politika