Zakládací listina university Karlovy v Praze - Friedrich, Gustav; Mendl, Bedřich; Pirchan, Gustav; Ruelle, René-Maurice; Jopson, N. B (O. Placht, 1931)
Bibliofilské vydání překladu Zakládací listiny Univerzity Karlovy Karla IV. ze dne 8. dubna 1348.
Keywords: humanitní vědy a umění; Universities; Česká republika; Czech Republic; univerzity