Jedovaté rostliny : byliny - Farkasová, Martina (Computer Media, 2015)
Víte, že mnohé z rostlin, s nimiž se setkáváme v zahradách, parcích, na loukách a v lesích, ale třeba i u zdí či na okrajích cest, obsahují toxické látky, které mohou způsobit nejrůznější potíže, v krajním případě s fatálními následky? Seznamte se s 12 nejběžnějšími jedovatými bylinami. Naučné karty jsou moderní formou poznávání pro všechny generace. Přinášejí stručný, výstižný a zajímavý přehled nejdůležitějších informací z odborných i zájmových oblastí. Nejen texty, ale i názorné ilustrace a fotografie, promyšlené grafické zpracování a praktický formát osloví ty, kteří se chtějí nejen vzdělávat, ale i bavit.
Naučné karty.cz
Příroda ; 1
Keywords: jedovaté rostliny; Signs and Symptoms; botanika; Plant Poisoning; otrava rostlinami; Plants, Toxic; příznaky a symptomy