Parazité - Farkasová, Martina (Computer Media, 2016)
Únava, bolesti, průjmy, svědění, ale také některé závažné nemoci mohou být následkem působení parazitů v těle nebo na těle člověka. Kteří parazité jsou pro člověka jen nepříjemní a kteří nebezpeční? Jak se do organismu dostanou a co mohou způsobit? Seznamte se s 11 nejtypičtějšími zástupci.
Naučné karty.cz
Zdraví ; 4
Keywords: Cestoda; Ectoparasitic Infestations; Parasitic Diseases; parazitologie; parazitární nemoci; infestace ektoparazity