Konopná lékárna : praktický průvodce světem léčivé marihuany - Backes, Michael; Weil, Andrew; Kozák, Jan (Fontána, 2016)
Konopná lékárna odborníka Michaela Backese představuje obsáhlý zdrojový materiál pro pochopení a využití léčivé marihuany. Backes v této nepostradatelné příručce předkládá stěžejní informace o tom, jak konopí působí v lidském organismu, jak ho můžeme co nejlépe připravit a podávat a jak máme upravovat a kontrolovat jeho dávkování.
Keywords: zemědělství a potravinářství; komplementární terapie; Medical Marijuana; alternativní lékařství; botanika; Cannabis; tetrahydrokanabinol; fytoterapie; marihuana pro léčebné účely; Complementary Therapies; Dronabinol; Phytotherapy