Internetové právo - Jansa, Lukáš; Otevřel, Petr; Čermák, Jiří; Mališ, Petr; Hostaš, Petr; Matějka, Michal; Matejka, Ján (Computer Press, 2016)
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje. Výklad srozumitelný i neprávníkům doplňuje řada příkladů z praxe. Kniha je určena širokému publiku, od tvůrců a provozovatelů stránek přes majitele e-shopů, až po právníky a manažery IT firem.
Keywords: Internet; právo, zákonodárství; internet; knihovnictví, informační věda a muzeologie