Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů - Gruber, Jan; Kyrianová, Hana; Fonville, Alexandra (Grada, 2016)
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Pro manažery nebo zaměstnance oddělení lidských zdrojů je klíčové umět posoudit schopnosti spoluupracovníků, odhadnout, jakým způsobem přemýšlejí a pracují. Musí znát jejich pracovní výkonnost, motivaci a schopnost plánovat, i to, zda dokážou přesvědčit a motivovat ostatní.
Psyché
Keywords: zaměstnanci - hodnocení výkonnosti; Staff Development; Self-Assessment; výběr pracovníků; personální management; Personality Assessment; diagnostické techniky a postupy; testování osobnosti; psychologie, klinická psychologie; Diagnostic Techniques and Procedures; Psychological Tests; personální rozvoj; sociologie; Personnel Management; psychologické testy; Employee Performance Appraisal; Personnel Selection; sebezhodnocení (psychologie)