Speciální pedagogika nejen pro sociální pedagogy - Potměšilová, Petra; Bendová, Petra; Michková, Adéla; Potměšil, Miloň; Růžičková, Veronika (Parta, 2013)
Základy speciální pedagogiky coby interdisciplinárního oboru.
Keywords: speciální vzdělávání; pedagogika; Interdisciplinary Communication; zdravotně postižení; mezioborová komunikace; Social Adjustment; sociologie; postižení; pedagogická psychologie; Education; sociální přizpůsobení; Education, Special; Persons with Disabilities; Psychology, Educational; výchova a vzdělávání