Vzácná onemocnění : úvod od problematiky vzácných onemocnění - Vašinka, Marcel; Hradec, Jiří; Dobiášová, Zuzana; Hlavatý, Libor (Schich, 2013)
Úvod do probvlematiky vzácných onemocnění, Národní akční plán pro vzácná onemocnění, možnosti diagnostiky a léčby těchto onemocnění, novorozenecký screening, genetické poradentsví, péče o pacienty se vzácným onemocněním
Keywords: patologie; Patient Care Team; týmová péče o pacienty; Diagnosis, Differential; Rare Diseases; diferenciální diagnóza; vzácné nemoci; Economics, Medical; ekonomika lékařská