Hodnocení vybraných metod v kardiologii a angiologii pro praxi - Adámková, Věra (Grada Publishing, 2016)
Publikace, která na našem odborném knižním trhu několik desetiletí chybí! V praktickém rozsahu a pojetí uvádí důležité vyšetřovací metody, které se v praxi využívají. Kromě kardiologů, internistů, studentů medicíny i sester specialistek ocení např. i praktičtí lékaři.
Keywords: kardiologie; Diagnostic Techniques, Cardiovascular; diagnostické techniky kardiovaskulární; kardiovaskulární nemoci; hodnocení postupů (zdravotní péče); angiologie; Cardiovascular Diseases; Process Assessment, Health Care