Kdo je kdo v České republice na přelomu 20. století : 5000 biografických hesel nejvýznamnějších osobností - Třeštík, Michael (Agentura Kdo je kdo, 1998)
5000 významných osobností ze všech oborů lidské činnosti a příslušné biografické údaje.
Keywords: dějiny 20. století; Czech Republic; humanitní vědy a umění; History, 20th Century; významné osobnosti; Famous Persons; Biographies as Topic; biografie jako téma; Česká republika