Diferenciální diagnostika v revmatologii a ortopedii - Herle, Petr (Raabe, 2016)
Pátý díl z ediční řady Diferenciální diagnostika je publikací určenou lékařům všech odborností. Autoři se zaměřili na šest častých příznaků spadajících nejčastěji do oborů revmatologie a ortopedie: bolest v ruce, bolest v loketním kloubu, bolest v oblasti nohy, bolest v kolenních kloubech, bolest v kyčelním kloubu a bolest v rameni. Na vzniku publikace se podíleli specialisté v oboru revmatologie a ortopedie ve spolupráci se všeobecným praktickým lékařem.
Diferenciální diagnostika ; 5
Keywords: diferenciální diagnóza; ortopedie; Diagnosis, Differential; Rheumatic Diseases; muskuloskeletální nemoci; revmatické nemoci; Musculoskeletal Diseases; revmatologie