Duha : informace o knihách a knihovnách z Moravy (Moravská zemská knihovna, 1987)
Informace o knihách a knihovnách z Moravy pro potřebu knihoven, knižního obchodu, nakladatelství a literárních pracovišť.
Keywords: knihovny; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Libraries