Magazín Dnes + TV : týdenní barevná příloha MF Dnes (MaFra, 1993)
Týdenní příloha deníku Mladá fronta Dnes. Zábava a poučení pro celou rodinu
Keywords: veřejná politika; Information Dissemination; Public Policy; humanitní vědy a umění; šíření informací