Základy ústní a čelistní chirurgie - Pazdera, Jindřich (Univerzita Palackého v Olomouci, 2016)
Už čvrté vydání úspěšné publikace pro potřeby studentů zubního lékařství.
Učebnice
Keywords: Orthognathic Surgical Procedures; stomatochirurgie; ortognátní chirurgické výkony; stomatochirurgické výkony; Oral Surgical Procedures; Orthognathic Surgery; ortognátní chirurgie; zubní lékařství; Surgery, Oral; chirurgie