Příklady dobré praxe programů školní prevence rizikového chování - Širůčková, Michaela; Miovský, Michal; Skácelová, Lenka; Gabrhelík, Roman; Aujezká, Anna; Burešová, Iva; Hašan, Pavol; Charvát, Miroslav; Jurystová, Lucie; Kolářová, Pavlína; Kubišová, Petra; Macková, Lenka; et al. (Klinika adiktologie, 1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze a Všeobecná fakultní nemocnice v Praze ve vydavatelství Togga, 2012)
Výčet konkrétních programů realizovaných na konkrétních školách konkrétními organizacemi a lidmi v rámci fenoménu dobré praxe.
Monografie
Keywords: rozvoj osobnosti; Parenting; Schools; psychologie, klinická psychologie; sociologie; školy; dětská psychologie; výchova a vzdělávání; poruchy sociálního chování; riziko; Psychotherapy; Education; Risk; Psychology, Child; Personality Development; rodičovství; dětský domov; psychoterapie; pedagogika; Social Behavior Disorders; Orphanages