Kočičí zahrada : rozvoj sociálních dovedností dětí v rámci prevence rizikového chování : metodika pro učitele - Exnerová, Markéta; Kaufová, Tereza; Skácelová, Lenka (Klinika adiktologie, 1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze a Všeobecná fakultní nemocnice v Praze ve vydavatelství Togga, 2012)
Metodika práce pro učitele s dětmi na 1. stupni ZŠ vytvořená s cílem rozvoje sociálních dovedností dětí v rámci prevence rizikového chování.
Učební texty
Keywords: Schools; poruchy sociálního chování; Social Behavior Disorders; pedagogika; psychologie, klinická psychologie; rozvoj osobnosti; Social Perception; výchova dítěte; sociologie; sociální percepce; Child Rearing; výchova a vzdělávání; školy; Personality Development; Education