Léčíme si bolesti krční páteře sami - McKenzie, Robin; Nováková, Eva; Šerclová Laliková, Jitka (McKenzie Institute Czech Republic, 2011)
Léčíme si bolesti krčné páteře sami a Léčíme si záda sami, byly oceněny statutem Zlatého bestselleru v rámci the Premier New Zealand Bestsellers Awards, akreditované knižními prodejci Nového Zélandu. Kniha pomohla mnohým trpícím odstranit bolesti.
Keywords: ortopedie; rehabilitační a fyzikální medicína; Self Medication; Exercise Therapy; muskuloskeletální bolest; Pain; Musculoskeletal Pain; Cervical Vertebrae; samoléčba; management bolesti; terapie cvičením; bolest; krční obratle; Pain Management