Tajemství biologických hodin : revoluční metoda léčby nemocí a posílení zdraví - Mandžuková, Jarmila (Start, 2016)
Kniha známé autorky populárně naučných knih přináší revoluční metodu léčby nemocí a posílení zdraví. Dozvíte se zajímavé informace o tom, jaký význam mají biologické hodiny pro naše zdraví a jak lze jejich prostřednictvím preventivně působit i léčit mnohé nemoci a zdravotní potíže. Začnete-li vnímat svoje biologické hodiny, budete zdravější, šťastnější a spokojenější!
Keywords: Biological Clocks; zdravé chování; Complementary Therapies; komplementární terapie; alternativní lékařství; Health Behavior; Life Style; životní styl; biologické hodiny