Právo v síti : průvodce právem na internetu - Donát, Josef; Tomíšek, Jan (C.H. Beck, 2016)
Publikace představuje široké veřejnosti základní právní aspekty v prostředí internetu, primárně z pohledu uživatele a jazykem, který je dle nejlepšího vědomí a svědomí autorů snadno uchopitelný pro všechny čtenáře bez nutnosti disponovat technickým či právním vzděláním. Závěrečná část každé kapitoly navíc směřuje k detailnímu rozboru právních aspektů probíraného tématu.
Keywords: Computer Security; informační věda; Information Science; důvěrnost informací; šíření informací; Czech Republic; zabezpečení počítačových systémů; Confidentiality; podnikání; Česká republika; Internet; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Copyright; Entrepreneurship; Information Dissemination; Intellectual Property; právo, zákonodárství; internet; autorské právo; duševní vlastnictví