Endokrinologie traumatu : výsledky 60letého výzkumu ve FNO v Ostravě - Doleček, Rajko; Pleva, Leopold; Němečková Crkvenjaš, Zdenka; Tvrdík, Josef; Švagera, Zdeněk (Maxdorf, 2016)
Těžištěm knihy prof. MUDr. Rajka Dolečka, DrSc., je sledování pacientů po těžkých polytraumatech a popáleninách, sledováni byli také nemocní s traumaty oka či po elektivních operacích.
Jessenius
Keywords: Multiple Trauma; Endocrine System; traumatologie; Accidents; polytrauma; endokrinologie; Endocrinology; endokrinní systém; úrazy a nehody