Bakteriální výživa - Shinya, Hiromi; Martinec, Karel (Dobrovský, 2016)
Revoluce v posílení vaší přirozené imunity. Úspěšný americký gastroenterolog japonského původu Hiromi Shinya vám ukáže, jak zvýšit své přirozenou imunitu, jak chránit a očistit buňky pomocí milionů bakterií, které žijí v našem těle. Vysvětluje fungování omlazujících enzymů uvnitř buněk našeho těla a odhaluje jednoduché techniky, kterými můžete doplnit či restartovat energii, jako je masáž břicha, konzumace pitné vody, správná dieta, a dosáhnout tak lepšího zdraví, udržovat si stabilní váhu, zbavit se depresí a napětí, utlumit alergické reakce. Stačí udělat málo, abyste měli zdravější život. Dr. Shinya věsvětluje účinky standardních diet a radí, co je na těchto dietách dobré a co naopak špatné.
Knihy Omega
Keywords: trávení; Enzymes; Primary Prevention; Digestion; enzymy; Metabolism; Immunity; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; gastroenterologie; imunita; fyziologie výživy; Nutritional Physiological Phenomena; Health Behavior; primární prevence; zdravé chování; metabolismus