Žilní vstupy : dlouhodobé a střednědobé - Charvát, Jiří (Grada Publishing, 2016)
Publikace přináší přehled dlouhodobých a střednědobých cévních vstupů – intravenózních portů, dlouhodobých centrálních žilních katétrů, periferně zavedených centrálních katétrů a midline katétrů – a vše s tím související, tj. zavádění, aplikace léků, kompllikace…
Keywords: Veins; katetrizace centrálních vén; angiologie; Catheterization, Central Venous; katetrizace; vény; Catheters; katétry; Catheterization; centrální žilní katétry; Central Venous Catheters; Catheterization, Peripheral; periferní katetrizace