Gynekologická péče : příručka pro ženy, které neměly čas anebo se bojí svého lékaře zeptat - Nováčková, Marta; Nouzová, Kamila (Mladá fronta, 2016)
Informační publikace o gynekologickém vyšetření, o nejčastějších gynekologických potížích a hormonální antikoncepci.
Keywords: Genital Diseases, Female; antikoncepce; Contraception; gynekologie a porodnictví; gynekologická onemocnění; Sexual Maturation; pohlavní dospělost; Gynecological Examination; gynekologické vyšetření