Výklad snů daseinsanalytickou metodou - Růžička, Jiří; Čálek, Oldřich (Stanislav Juhaňák - Triton, 2016)
Snový výklad vycházející z Bossovy daseinsanalýzy.
Psyché ; svazek č. 82
Keywords: psychoterapie; psychologie, klinická psychologie; humanitní vědy a umění; Psychotherapy; filozofie; Existentialism; sny; Dreams; Philosophy; existencialismus