Sociopat odvedle : bezcitní versus my ostatní - Stout, Martha; Pilátová, Anna (Dům Harfa, 2016)
Autorka odhaluje, že čtyři procenta běžné populace - tedy jeden člověk z pětadvaceti - trpí často nerozpoznanou duševní poruchou, jejíž hlavní symptom je absence svědomí. Jsou to lidé, kteří vůbec nedokážou cítit stud, vinu nebo výčitky.
Keywords: Psychopathology; poruchy osobnosti; poruchy sociálního chování; Social Behavior Disorders; asociální osobnost; psychologie, klinická psychologie; Antisocial Personality Disorder; psychopatologie; Personality Disorders; sociologie