Předpověď vývoje psychiatrické invalidity u psychotiků - Baudiš, Pavel; Probstová, Václava; Pfeiffer, Jan; Klaschka, Jan; Beneš, Martin; Pěč, Ondřej (Psychiatrické centrum, 1991)
Publikace se zabývá výsledky rehabilitační a resocializační terapie u pacientů po přestálé schizofrenní psychóze.
Zprávy ; č. 98
Keywords: posuzování pracovní neschopnosti; Peer Review, Health Care; Psychiatric Rehabilitation; Disability Evaluation; psychiatrie; duševní poruchy; psychiatrická rehabilitace; posudkové řízení ve zdravotní péči; Mental Disorders