Autoimunitní řešení : prevence a odvrácení celého spektra zánětlivých symptomů a nemocí - Myers, Amy; Brunnerová, Martina (ANAG, 2016)
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby, fibromyalgie, lupusu, IBS, chronické bolesti hlavy a Hashimotovy tyreoiditidy.
Keywords: Life Style; životní styl; Nutritional Physiological Phenomena; vystavení vlivu životního prostředí; Inflammation; Health Behavior; autoimunitní nemoci; fyziologie výživy; alternativní lékařství; zdravé chování; zánět; Food, Organic; Environmental Exposure; biopotraviny; Autoimmune Diseases; alergologie a imunologie