Exprese proteinů rodiny Myb v adenokarcinomech tlustého střeva a vztah k jejich metastatickému potenciálu - Čapov, Ivan; Hermanová, Markéta; Tichý, Michal; Vlček, Petr; Veverková, Lenka; Korbička, Jiří; Cagaš, Jan; Katolická, Jana; Šmarda, Jan; Beneš, Petr; Knopfová, Lucia (2016)
Cílem řešitelského kolektivu je snaha přispět k vyhodnocení tzv. metastatického potenciálu a to zejména u časných forem nádorů kolorekta. Projekt připraven na základě úzké spolupráce mezi činnosti chirurga, patologa, onkologa a molekulárního biologa (Ústav exp.biologie Přírodovědecké fakulty MU)
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: onkologie; kolorektální nádory; nádorové biomarkery; Sentinel Lymph Node Biopsy; gastroenterologie; Colorectal Neoplasms; metastázy nádorů; biopsie sentinelové lymfatické uzliny; imunohistochemie; Biomarkers, Tumor; Proto-Oncogene Proteins c-myb; Neoplasm Metastasis; biologie; Oncogene Proteins v-myb; Immunohistochemistry; protoonkogenní proteiny c-myb; onkogenní proteiny v-myb