Farmakoterapie v těhotenství a při kojení - Vachek, Jan; Tesař, Vladimír; Zakiyanov, Oskar; Maxová, Kateřina (Maxdorf, 2016)
Možnosti medikamentózní léčby v těhotenství a při kojení, seznam důležitých a často užívaných léků s údaji o bezpečnosti jejich event. užívání v graviditě.
Jessenius
Moderní farmakoterapie
Keywords: nežádoucí účinky léčiv; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; kojení; Teratogens; gynekologie a porodnictví; farmakoterapie; těhotenství; Pregnancy; Drug Therapy; Breast Feeding; teratogeny