Adobe Photoshop CC : oficiální výukový kurz - Faulkner, Andrew; Chavez, Conrad; Slavíček, Tomáš (Computer Press, 2016)
Chcete se naučit pracovat v nejmocnějším bitmapovém editoru na trhu? Oficiální výukový kurz je příručkou vytvořenou ve spolupráci se samotnými tvůrci Photoshopu. Tato rozsáhlá kniha pokrývá všechna významná témata: základní úpravy fotografií, efekty, maskování, náročné výběry, použití inteligentních nástrojů, barevné transformace atd. Přiložené DVD obsahuje pracovní soubory ke všem výukovým lekcím.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; software; fotografování; Software; Computer Graphics; Photography; počítačová grafika