Problémy interpretace a argumentace v soudobé právní teorii a právní praxi : sborník příspěvků z vědeckého kolokvia kateder teorie práva právnických fakult České republiky : (Milovy 19.-20.6. 2002) - Maršálek, Pavel; Gerloch, Aleš (Eurolex Bohemia, 2003)
Sborník je souhrnem příspěvků našich předních odborníků z právnických fakult. Řešena je problematika teorie interpretace práva ( právní hermeneutiky ) jako stujního oboru na právnických fakultách a její přínos k procesu tvorby a aplikace
Keywords: lingvistika; právo, zákonodárství; studium vysokoškolské; Hermeneutics; hermeneutika; Linguistics; Education, Graduate; sémantika; právní vědy; Semantics; Jurisprudence