Generalizovaná úzkostná porucha v praxi - Ocisková, Marie; Praško, Ján (Grada Publishing, 2017)
Kniha je věnována jedné z nejčastějších chronických neurotických poruch, se kterými se potýkají jak samotní pacienti, tak jejich nejbližší okolí. Pacientům je často stanovena mylná diagnóza a jejich léčba se zaměřuje na různé tělesné symptomy, místo aby jim byla poskytnuta specializovaná psychiatrická péče.
Psyché
Keywords: psychiatrie; Anxiety Disorders; Clinical Medicine; klinické lékařství; úzkostné poruchy